Roooom

nu har jag fixat lite i mitt rum, hihi. Fick ju ett skrivbord bla när jag fyllde år av pappsen. Dagen har varit tröttsam och nu ska jag fortsätta se på Bones. Jäääj, långt inlägg idag! ^^ öh.

GLÖM EJ GREY'S ANATOMY NU! :D

At Carros plaaace

Halluuu!

Haft värsta myshelg hos Carro, ih. Saknat massa!
Iågr var det ju rätt kul ;) Låg hemma och tittade på The Ring. Helt mörkt i lägenheten. Hörde något ifrån hallen och kom på att vi inte låst, haha. Blev skiträdda men 'Carro den modiga' sprang ut och låste och sprang tillbaka. Sedan ringde typ någon tre signaler och Carro; Ingen har någonsin ringt tre signaler hit förut. Hahahaha. Men ack, sån tur vi hade. Det var hennes mami. När dom lagt på var vi lagom uppskrämda och så bara ringer porttelefonen! AAH. Då hade tydligen hennes parents skickat dit någon men det behövdes inte, haha.

Man blir verkligen superrädd när man inbillar sig sådär. Samtidigt känner man sig så jävla blåst! ^^ uschianemej.

Datakunskap ^^

Hihi, hej hopp =) har datakunskap och ska egentligen hålla på med Excel men ack ack, palla sånt LiiKzZåm. Jag är hungrig och trött och uscha. Har haft svenska prov och typ ett litet dataprov >_< ihk. men fick iaf vg på mitt word prov jag hade någon gång.

CIAO CIAO!

Mardrömmar

Värsta creepy dröm. Jag och massa folk var i ett hus och typ ibland kom det en mördare dit som ställde sig och sköt typ varenda människa. Eller dom som inte kunde ta skydd. UH! Jag klarade mig såklart ;D Nejmen. Mördaren var en blanding mellan Anthony Hopkins och pappan/morfarn/styvfadern i OC. Sen så hittade jag en kniv i hans bruna dagbok som låg i en soffa. Så jag tog den och så gick jag och gömde mig i köket. Höhö. Sen kom åkte det en svart limousin genom huset, dom som att i den var typ hans kompanjoner, eh? Men dom lät mig sitta där. yeah.

   67369-267369-3

Jag har väl rätt att bli lite rädd?


När jag vakna gick jag ut i köket, ställde mig i hallen. Såg en massa papper både där och i badrummet. Hmm, har vi skaffat typ en hund tänkte jag. Men det var en tanke ganska långt ifrån verkligheten. Tyvärr.


lalalaa

Ännu en helg som är över! Tiden går äckligt snabbt tycker jag. Men det blir så, i skolan tänker man inte, eller joo, ibland längtar man tills helgen och då tänker man för mycket och så hux flux så äre helg. Skönt men ja, läskigt.

Todaaaay: Gick upp, fixa håret. drog och sola med Frida(bev ingen skillnad, blekfis=jag). Gick hem, sminka mig och träffade Ludwig som tydligen väntat jääättelänge på mig. Vi gick till Jimmy och Ludwig ville bara diskutera deras planer för kvällen. Men jimmy han öppnade i kallsongerna och välkomnade oss in. Sedan försvann han in i duschen vi bara, jahopp.. sedan gjorde han mat åt sig ^^ knäppgök? Ja, men det blev så att dom skjutasde mig till OK sedan gick jag hem och åt. Gick ut med Rebecka och Carro. Träffade das gang och resten av kvällen kan ni fantisera om om ni vill för nu, ja.. orkar jag inte mer helt enkelt! ^_______^
*gone

cute!

cute!



Var tvungen att lägga in den här!
Oh. love.

Here she comes like a brand new day

Belly dancing across the room.

Längsen man uppdaterade nu, men nu är jag back on track. Ett tag. Typ nu.
Dricker capuccino och lyssnar på Glorious. Den låter så sorglig. Typ lite The Verve(?)

Min vecka;
Måndag; Hemma, plugga till NO-prov och slappa. tisdag; resursdag i skolan, vad jag förstått. Plugg. GREYS ANATOMY! Onsdag, stan maybe. Slutar tidigt. Nada pluggo. OC! Torsdag; Öh. Träffa Hanna innan hon far iväg kanske :)
Helgen vette fasiken.




Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor, you know,
I used to live alone before I knew you
And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold, it's a broken hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Heej

Imorse när jag gick upp kändes det precis som första skoldagen eller något. Men när jag kom dit kändes det precis som det kändes förut. Saknat Frida min lilla tuttdaskare! :D Hahahaha. Du är galen! Blää, fick fisk i bamba >_< uschanemejj.



Bara så du vet, man kan ändra en uppfattning om folk. Kanske inte alltid, vad vet jag. Det handlar mest om vilja. Lev nu, forget the past. Typ. Åh, palla skriva nu. Blev nyss klar med italienska läxa >_< ska typ läsa en hel bunt engelskanoveller tills imon också som jag ska ha skriftligt förhör på. Matteläxa också, tre sidor. Men den trivs bättre i mitt skåp. Pluttinuttifjutti.

Byyyeeee.


Tjosan :D

Iförregår såg jag mitt superex dårååå för att besvara Carros fråga här någonstans på min blogg. Idag ska jag se OC med Jonny och Samantha så bäst att sluta skriva nu.
ciao

RSS 2.0