nanana

En bra dag i skolan :)
idag sov jag i min brors säng för han kommer hem kl 6 så då väcker han mig för jag måste ju flytta på mig då och då vaknar jag till :D för smart! Men jag är så dum så jag gick ändå och la mig i min säng. Så jag vaknade en kvart innan skolan, men snabbade mig och kom bara 10 minuter försent, yä!
i skolan satt jag med attila, han var helt konstig och sa att jag läste fel så jag började läsa någon annanstans och alla bara vahh :S jag bara oj. ><
idag ska jag till sofie igen, det ska bli kul :) precis som förra gången. wiho! men nu ska jag in i duschen så blir det party sen!


PUSS biatches

:/

jävla skola! jag hatar plugg. alltid pluggapluggaplugga!
kommer säkert inte löna sig ändå :(


ajaa, ska sova nu. nattinatt!

helgen

hm, kommer inte ihåg så mycket för mitt minne är så dåligt. men iaf ska göra mitt bästa! i fredags möte jag johanna och jag har saknat henne så mycket å allt har varit bajs >< sen var det fort hem å sen till sofie. där var de fest, haha. det var lite skojsigt ^^ sen på lördagen var det ju kalas hos morfar, där somnade jag och alla skrattade åt mig. sen kom jag hem så fort in i duschen sen till sofie igen där det var krök igen :D dans hela tiden! sjukt kul. blev kanske lite för full där på kvällen och blev lite cepe. oops. men nu är det söndag och min simensen kom och hälsade på mig på glassen! :D wihi. min snällaste pål! nu är jag hemma och allt är typ kaos men imon är en ny dag!

kizz :)

jag

försov mig såklart på spanskan idag >< sen hade jag bara två lektioner. sen hem snabbt och sen jobba. imon blir det samma sak. vill inte! måste plugga också. och festa. gahh.

tycker vi borde få mer tid. :o

om

två timmar ska jag på utvecklingssamtal .. dam dam! kommer inte bli så kul för mig men jag har sagt till mamma att hon inte ska lyssna. men väldigt jobbigt att vara där kl 21.00 :o tänk alla bra program på tv :(

idag har mamma fixat så att apollo sätter in mina pengar ändå hihi! yäy :) och så har jag varit i skolan (gick dit trots en lektion;)) åkte sen in till stan med frida och träffade anzen och fick låna hennes laddare tack<3 sen så ringde jobbet så jag ska jobba torsdag och fredag. sen så ska jag jobba söndag också. ajaa, pengar! :D
fick även reda på att vi har ett nytt kassasystem, fy vad jobbigt. jag som precis lärt mig :( dumma hemköp!

nu ska jag städa!

c ya ;)


haha

- men då blir det fem en dag och fem en annan dag.
- nej? fem en helg och fem nästa helg.
- ja, men då blir det ju fem ena dagen och fem en annan dag?
- men nu sa du fel.
- nej det gjorde jag ju inte för att ..  eller jo, nu blev det fel...

jag är så smart -.-

hejhopp

nu har jag damp igen för min morfar fyller 80 eller ngt på lördag. frida vill att jag ska jobba då för jag har gett "hennes" söndagar till henne och hon har kommit in i en sån rytm nu så hon kan inte ändra. fast sen så har hon planerat hela sin helg också så hon kan inte jobba på sin lördag då. jag som var snäll och gav henne två söndagar :( så får man inget tillbaka. fast så brukar det vara med henne. fast det kan man ju inte säga för då får man sparken.

så nu är jag sur! och besviken.









*

bloggaaaa

fana åker rutschkana hahahaha.

jag tyckte det var roligt aif =D fast min humor kan ju vara lite.. egen. jaja!! mobbas inte.


idag har jag varit i skolan, sen har jag varit med anzen vi har kollat på bjrön gustavsson för han är bäst och sötast! åh. fast alla andra tycker det så ska nog lägga bort min dröm om vara med honom :(


och

imon har jag en lektion, woho! mina scheman är borta så vet inte riktigt när jag börjar men tur att skolplatsen finns.. hahaha. nanana tönt 8)

sant

jag är nog faktiskt helt ensam.





*

lovet som gått

ja för fan. det har varit ett bra lov. mycket jobb och massa fest! jag vill festa nu! fast jag ska ju sluta med det. fan. det kommer aldrig gå men jag ska inte dricka! fast sofie ska ju ha krök nu till helgen, och helgen efter det. hm, ja. vi får väl se hur det blir med det. fan också.

jag vill ha sommar nu och åh, allt! ge mig!







*


skolaa

kom precis hem från skolan :) lovade ju johanna att blogga så jag gör det nu. försov mig idag, en lektion men pallrade mig iväg till nästa ändå (även om det var rast emellan) och det var värt att gå faktiskt. haha. försov mig igår också. och i förregår. hm. har nog gjort det alla dagar detta året. woooops! men nu kan jag vara hemma i en halvtimma för att sedan åka till jobbet och sen komma hem typ kvart i tio för att då plugga på två prov och två läxor. yeah. fyfan :(

nu måste jag äta! :D



c ya ;)

helgen är över

jupp. festade i fredags, rätt så rejält, mådde inte så bra kan jag säga. förkrökade hos mig och kl 1 var vi påväg till sofie. vi missade festen så det blev förfest å efterfest. somnade vid 7 8 kanske och kl halv 11 var det jobb! men det gick bra ;) så på lördagen fick jag sen skynda mig hem sen stressa kändes det som och sen iväg till olofstorp med johanna och hanna :) det var chillkrök där, mys. på söndagen var det pizza och mys med johanna. hon sov hos mig hihi.

och nu är det måndag = plugg. matteprov och inlämning tills imon.

så ska jag till hemköp imon efter skolan, vet inte om det är intervju eller lära mig kassan :o fast kommer säkert inte få jobb men hoppas! :)

RSS 2.0