recap

I söndags var det kalas hos min gamle morfar :) Sune heter han! Hihi. Min mormor låter så rolig när hon säger hans namn "Syyne!" med tyskt uttal. Åt massa gott hemma hos dem, känner mig fortfarande sådär gött tjock!

Igår var det en seg dag! Inget roligt hände förutom att mamma sa att jag troligen kommer få jobb på hennes jobb! :D Jag är så glad! Ouh. Hemköp here I come! ;)


Idag? Ehm? Haft en lång dag och känner mig stressad inför nästa vecka då jag har två redovisningar. En i SO och en i engelska. På SO:n ska man två och två välja något som påverkar samhället i ett samhällsvetenskapligt perspektiv och prata i minst fem minuter var och högst tio. Man ska då beskriva, värdera, förklara och lägga fram handlingsförslag. Vi har valt reklam/media något sådant. Vilket känns lite svårare än typ rasism, facism osv. eftersom man inte riktigt kan söka på reklam och få upp exakt vad det är som med ex rasism. Well, jag tror ni fattar. Så jag ångrar mig lite må jag säga! Bara lite.

På engelskan ska man bara berätta lite om något antingen i helklass eller i en liten grupp. Nemas problemas då alltså :)


Idag kände jag mig iallafall lite fri ;) Om någon som läser denna bloggen läst lite längre ner så har ni nog läst att jag haft ett probmen med en kompis och det släppte idag! Hon var sen så jag satte mig med C vid I och J, efter lektionen har vi bamba och jag går in och speglar mig på toan och så kommer the girl-eh och säger lås dörren så blev hon sur :( Det var väl inte det bästa för jag vill inte vara ovän med henne eller något :o goosh! Så frågar varför jag ska stänga dörren hon svarar för jag ska spraya hårspray.. Hm, men jag ska till bamba med dom ? Så säger hon "aha, gå då" gone!
Jaja, känns gött nu ändå :D


CIAO

gårdagen

Igår på kvällen var det mys hos mig med Johanna<3:D såg the naked mile och början på the forgotten ^^ sedan vågade hon inte gå hemifrån mig så hon sleepa over heaaa! Somnade typ 4 och vaknade 9 för då skulle hon iväg och shoppa. Jag kunde inte somna om så jag typ .. bara låg i sängen och gjorde iordning mig lite senare. Hihi.

Ska fortsätta se filmen nu! :D


hej svej

jag vet ju inte vad jag vill. ååh.

nu orkar jag inte sitta här och fundera på livet så jag ska se en film jag sett sjuttotusenmiljoner gånger. men så söt. alltid jag och filmer! fattar naaaaaaaaaadaaaaaaa nu men :D


ciao!

känn dig träffad

Idag kom jag på att jag varit en egoistisk idiot dom senaste veckorna. Johanna<3 du är helt underbar! Har inte förstått hur mycket jag egentligen saknat dig förräns idag. Du är en sån vän alla borde ha, du får mig att känna mig speciell :) feels gooooooood!
Ärligt jag är världens lataste! Men du får mig att göra saker, rättare sagt, att vilja göra saker. Haha. Jag måste ha glömt av hur roligt vi har tillsammans för på sista tiden har jag varit "ååh, orka vara ute" "orka åka till stan" så denna dag fick jag mig en rejäl tankeställare och kom på att fan nu ska det bli ändring! Känns som om det är typ nyårsdagen då man dagen innan haft nyårlöften i stil med att; köpa gymkort, sluta äta godis, skaffa jobb osv. med det gör mig glad! :D


Idag träffade jag iaf Johanna och Johan i stan, men Johan var typ påväg hem när jag kom så kvar blev jag och Johanna :)
När vi var påväg till centralen tror jag bestämt att jag såg Louise, visst Hanna? :o Hon hade kortare hår än mig och typ rött. Hon såg snällare ut (den del jag såg i profil).
Efter vi släppt av Johan så mötte vi Alex och.. eh.. David :D haha. Sry, minnet asså! Vi gick och fikade på Café Kosmos, mmm muffins med kardemumma och vanilj<3 gottigott! och sprang runt i massa affärer :D Tror nästan att vi slog världsrekord av att vara inne på HM och prova samma plagg ;) kändes så iallafall! Ändå gick vi därifrån tomhänta, typiskt!

Imon ska jag köpa skor med pappsen, eller han är chaufför, tycker han borde köpa skor till mig ändå! :) Men jag får se! Hanna du får gärna joina mig imon om du vill! (A)


Ska träffa min Johanna snart igen, ska bara dricka upp min mjölk!

ciao!


tandläkarbesök

Mitt svenska prov gick nog bra idag :D eller tja, det tror man ju alltid så går det sämst. Trotts detta ska jag hålla hoppet uppe! Fick tillbaka mitt italianprov idag, sämst! Fast det visste jag att jag skulle få. Men fick iallafall 7 poäng över VG så det får jag ju i slutbetyg :) Men vill ju ha MVG :(:(:( pallaaaaaaaaa!


På tal om rubriken så var jag nyss på tandläkarbesök och det gick finemang var typ där i 6 minuter :D haha. Men dom minutrarna var läskiga >< Jag började blöda :| ihk. Trodde jag inte men helt plötsligt känner jag värsta järnsmaken. Fy bubblan!

Nu ska jag äta riskakor och prata med Johanna :D:D(L)


ciao!


strömavbrott

Idag när jag och min familj skulle äta middag så skulle vi bara rosta några brödskivor. Alla satte sig och mamma tryckte ner "spaken" på brödrosten så vipps så släcktes exakt allt i lägenheten o_O jag som är så jävla mörkrädd också. Men suppermamma fixade allt som tur var :D wiie.

Imon ska jag ha svenskaprov så här sitter jag och pluggar på satsdelar. Ganska enkelt men jag suger på prov. Slutar klockan 11 och sedan runt 12.30 ska jag till tandläkaren. Vid 15 ska jag möta Johanna i brunnsparken så ska vi fika och mysa lite :D hihi. Och så ska vi in på topshop<3 det har jag bestämt!


back to work.


ciao!

Orm i vattnet

Jaaa, jag lovar det var en orm ;) haha. och det var den gången jag tänkte på :D haha. vi var för söta :) jag menar ÄR :D(L) saknar dig.


Jag har problem. Eller min klassis har problem så då får jag problem, uh. Dock vet jag inte riktigt vad eller hur mycket jag kan skriva här för ibland vet man inte vad folk kan klicka in på för sidor. Jag har då hamnat på dom mest konstiga sidorna iaf ;o
Till saken;

Problemet är att hon tycker att hon inte mår bra. Men jag är säker på att denna människa isåfall inte riktigt vet hur man mår när man mår fullkomligt skit. Alla är ju olika starka och svaga men faktum är att hon är bortskämd, eller hur man säger. Ego. Hon snackar bara om sig själv och trycker ner andra. Jag pallar inte bry mig eftersom jag inte tar åt mig men det finns det folk som gör. Hon är fjortis i allra högsta grad och störande and i don't know what to doooo.

Eh, ojdååå! Tror jag blandade ihop problem ett och två här. Ett är iaf eftersom enligt henne så är jag en av hennes närmsta kompisar och hon är kär i en kille som hon aldrig kommer träffa igen(tro mig). Som hon träffat i en vecka. Hallå? Visst man kan bli kär eller längta efter någon man träffat sammanlagt några timmar men denna brud träffar en kille ena dagen och en annan nästa dagen. Det hon berättade är inte kärlek på grund av några mer orsaker jag inte tänker dela med mig av. Och det är irriterande att höra henne snacka om och om igen om alla problem som inte ens är problem i mina öron!? Men ändå kan jag ju inte bara "eh fjortis. dra igen?" nej.

Förslag någon? Second problemas (som jag råkade blanda in i p1 igen) är att jag står inte ut att höra om hennes killar hur hon mår att hon haft ett litet fjantigt "bråk" med sin syster. oh good. Jag har stått ut med mer och inte rört en min.

Jag lovar hon snackar 24/7 om sig själv och sitt liv :o

AAAAAAAAAAAAAAAAAAHLDHALHDLAHLDKÄäsdhjdfäl.

what to do!?!?!?!

shit vad jag uppdaterar :D

Idag gick jag upp 5.30 för jag ville gärna duscha denna morgon. Så jag steg upp och kom ut ur duschen runt kvart 6.15. Dock var jag så frusen att jag tog på mig myskläder och la mig ner i sängen brevid mitt element, mmm gott! :D
Men vad gör man inte?
- Åååh, suck! Somnar om såklart >< Missar idrotten som började 8.10. Nästa lektion började 9.50 och jag vaknade 9.30 med ruffsigt hår och inget smink. Så då var det på med mascaran och kläderna medans plattången värmdes upp! Skillad som jag är kommer jag bara en kvart försent! Väldär utanför klassrummet ser jag att det är tre till som är lika skillade som mig på att vara oskillad :D
 
tack & adjö!

ååÅÅÅHhhh

söt!


shit the same likzååm. haha. jag älskar köttbullar. det har vi i kylen som jag ska på macka var det tänkt.
woppsidejjsi!
orka att det ligger köttebullar mitt framför en när man öppnar kylskåpet. klart som fan man inte tänker "mmmmMMmm, gott på macka!" inte jag iaf ^_______^ paaaaaaaalla.


oh, palla natur idag >< det är ju roligt men inte att tvingas göra frågor.

wiie :D

snott denna från rebecka my love <3


Utseende

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[X] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende. (Ibland, det är väl alla? Kanske?)
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[X] Jag har fräknar (speciellt efter jag solat :P )



SKOLA/JOBB

[X] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.(en penna kanske :O)
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt. (alldeles för ofta)
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[X] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[X] Jag har haft/har astma.


ERFARENHETER

[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad (till och med i min skola)
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har varit i ett casino.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. (varför skulle jag ha gjort detta? :O)
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat. (vad fan är det?)
[X] Jag har medverkat i ett skådespel. (lekt att jag var typ ngn i ngt band ngn gång i mellanstadiet)
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. (uh! o_O)
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN

[X] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande


SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[X] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en för mig helt okänd person. (:/)


ÄRLIGHET

[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov. (inte smugit ut men gått ut) :P
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER

[X] Jag har druckit alkohol. (Dåliga och dåliga tider!? HAHA!)
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[/] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har/har haft anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. (en hel dag?! :O)
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.vänta


jag är på g!

*vissel*
säg det till alla jag är på g
det finns ju så mycket att ge (8) - björnbrödermelodin ;)


skoja bara lite :D åååh, göttgött! en lektion idag då! som jag redan haft, NO var det. det var roligt, me like atomer och allt vad det heter ^____^ det är asroligt!
sen åt jag bamba för det blev ingen frukost med frida, hon missa sin buss den åkte tydligen 2min för tidigt (jaja, brukar låta så;)) I bamba var det gott. såna där små kycklingarbitar, typ chicken nuggets (så heter det iaf på mackedonkan) och nu äter jag igen :o hittade lite choklad i ett skåp så jag snodde en rad, tihi.

nu ska jag ta på mig mysiskläder, göra te och se om jag hittar några bra låtar :D


ngn som vet ngn bra låt? :)

CIAO :D

gomorron :)

hade en jätteläskig mardröm inatt :( jag hade typ fått megastora finnar som var illröda. ååh, det var så hemskt :( men när jag vakna så var dom inte såå stora iaf :D weii.

någon som vill veta vad som har hänt på mitt lov? inte det? nej, skulle inte jag heller velat veta, för det har i stort sett inte hänt någonting. jag har ju inte suttit hemma precis, men gjort ungefär det jag alltid gör då jag kommit hem från skolan,,,, typ. eh.
i fredags var det iaf fest hemma hos julia :D trodde typ det skulle vara bara hon och jag plus några från klassen men icke sa nicke. men jag hade jättekul iaf :D:D wiie. det var goseligosiiittt ^_________^ mums!

snart ska jag möta frida :D har egentligen typ 10 minutas en kvart till skolan och börjar 11.25 men ska möta fridolin på torget för vi ska käka frukost tillsammans. och så ska vi utbyta lite lovinfo om varandra 8) wihoo! så jag hänger med i hennes svängar innan någon annan vet! mahaha. gölligöll.

tjooooooooo! =)

tjooooooooooo

ska jag vara ärlig så är jag väldigt tråkig. vääääldigt ofta faktiskt. men ibland så, då får jag allt till det och då överträffar jag de flesta. det känns skönt att stå i fokus ibland sådär och då vara helt ouppnåelig. japp. haha.

(8)

I'm a joker
I'm a smoker
I'm a midnight toker
I get my lovin' on the run

Steve Miller Band - The Joker

YEAAAAAAAAAAAAAAAH.

eh ?

grattis

idag är ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag :D grattis grattis!

ibland så..

jag tror ingen riktigt förstår mig. knepigt. jag är knepig, faktiskt.


RSS 2.0