GET FFFFREAKY

vad skönt det ska bli att sova i min säng (L) första gången sen .. juni typ? well :D dett sommarlovet har varit så sjukt kul och helt bäst! trist att det tar slut imon. men jag har iaf ett sommarlov kvar ;)

åååhh, jag saknar min klass lite nu. iih! jag har fett skönt schema förresten! kollat på skolpatsen och jag hoppas man inte ska lägga till någon lektion :P haha. sovmorgon till tolv på måndagar och slutar halv två. tisdagar börjat halv nio och slutar då halv fem, men håltimma mellan tolv och tre :P onsdagar börjar jag tio och slutar 4 :/ segaste dagen! på onsdagar börjar jag åtta och slutar halv tre och på fredagar börjar jag åtta och slutar halv ett :D gött!

på fredagar har jag ett ämne som är RK, det första jag tänkte på var retorik! jag bara NOO!! sen bara mhm, rättskunskap :D gött! och så har jag något som är typ FOK min mamma bara FOK (uttalade det som fuck) jag å min bror bara omg. idiot :P

sova här, sova där

det var då längsen man blogga :) fy vad mycket som har hänt! både här och där!
arvika till exempel, underbart och skabbigt, precis som det ska vara antar jag.

haha, lite roligt att jag typ sovit hemma en vecka på hela sommarlovet känns det som. fast egentliten så är det typ två ;) haha. först värmland tre veckor, sen har jag ju bott hos pappa nu i två/tre veckor eller något. tråkigt och stelt. sånt ställe där man säger det man bör säga och inte det man vill. blä. så jag har typ bott hos frida i två veckor nu :P haha. gått och lagt oss typ fem varje dag så det är la dags att vända tillbaka dygnet. så i måndags kom pappa och hämta mig två på kvällen, körde hem frida och satt tyst hela vägen hem tills jag frågade om han var arg. men nä, det var han inte. tydligen ville han och christina (the evil bitch) prata om hur det var hemma hos mamma och allt. klockan två? bra tajming. och så frågade han om jag ville komma dit oftare. hm, första gången man hör det på nåra år ._. men snart 17 år, så det känns liiite för sent.

nu ska jag sluta skriva, blir typ helt arg å ggraawoowow. :P
hohglkshglkshglshlgs


RSS 2.0