oooops

inte skrivit på länge nu :) men iaf. i veckan har jag pluggat å pluggat å shoppat mina födelsedagspresenter. jag vill aldrig ha det som nån annan köper, bäst att köpa själv. men i fredags minns jag inte riktigt vad jag gjorde.

nu minns jag X) jag var i stan med folket. sen kom vi tillbaka till frölunda och hängde där ett tag. woho. men jag hade så jävla ont i magen så jag gick hem rätt tidigt. eller det kändes som om klockan inte alls var mycket iallafall :P

och

i lördags (igår) var jag först i stan och sen hem till petraaaa. gjorde lite saker därimellan men orkar inte skriva det här :P haha.

kul helg iallafall! :D

haha

om du nu läser så vill jag bara säga att jag aldrig har skrivit om dig i min blogg :P så du kan vara lugn victor ;) hahaha :P


jag går galen

nu har jag ätit kebabrulle :) det var gott och jag behövde lite energi kände jag. inte ätit sen i bamba och man äter ju så mycket där :P nog om mat snack! min bror fyller år idag :D fast mamma är inte hemma än så vi har inte fått gotti än :( haha. jag är jättesugen tihi.

jag har bara suttit vid datorn idag för jag har tagit reda på allt som man ska ha tagit reda på till geografiarbetet. men inte formulerat det än, för det ska vara som en resa typ "jag åker dit där är latituden blahabbha". senär novellen inte heller klar än :P haha. vet inte hur den ska sluta :o mamma säger att ingen får dö men jag vill att båda ska dö :o

sen när jag är klar med dom sakerna så får jag börja plugga körkrtsteori som jag har prov på imon ><

puss!

XOXO

stress

känner mig sjukt stressad! :o
min novell ska vara klar imorgon och jag började idag! mitt geogafiarbete ska jag redovisa imon, men det ska vara inämnat på onsdag så kan lika gärna bara lämna in det då. har prov på onsdag som jag måste plugga på också! sen två läxor tills torsdag (än så länge). har inte lämnat in min romeo och julia redovisning som jag typ är klar med. sen en shakespeare uppgift som jag inte gjort. en historiauppgift som ska vara inlämnad denna veckan plus historiaprov nästa vecka som jag måste plugga på! och så måste jag göra en uppgift till rättskunskapen, där man måste gå på en rättegång hihi.

sen måste jag beställa klipptid och beställa synoptiktid. :o


men gå in här http://www.youtube.com./watch?v=yHBy738MUGs hihi. sjukt kul :D

lördagen

igår

var jag hur seg som helst egentligen, men ville inte sitta hemma alldeles ensam sista dagen på lovet. så frågade frida om jag ville leka, YAAY. så åkte jag, frida, petra & jasmine till f.d prinsen. det var segt först sen wohoo! så skulle vi möta nåra mäniskor vid wish typ, så träffa jag gamla kompisar :o honk, jakob, jakob massa mer. bland annat (om du minns rebecka) han HJ, henrik eller något :P haha.
sen blev det bråk mellan en kille och en tjej. så åkte jag hem till frida :)

snipp snapp snut, så var denna lördagen slut :)

shake that ass bitch and let me see whatcha got

hurra för mig :)

nu har jag fixat lite på min blogg! :D maha! den är inte klar men whatever, jag orkar inte sitta och hålla på mer med den nu.

igår

var jag på fest hos helen med rebecka, carro, johanna & johan :) det var la inte sådär jättemycket röj, typ mys. sen kom kal & julia, dom var hungriga så vi gick till marklandsmacken. där åt jag korv :D så typiskt mig. haha.

idag

får jag se vad som händer!


nu ska jag lyssna på lite musik, sen göra mig iordning & käka :D

värsta grymma tjejen, yeah.


JAG KOM PÅ DET HELT SJÄLV

jag har kommit på en sak :)

och ni som inte vill läsa det töntigaste inlägget ever bör inte fortsätta. eller gör det, ni kan ju skratta åt mig :

ni som känner mig (skrev så även om jag vet att bara folk jag känner läser min blogg :P) vet att jag inte gillar kärlek sådär jättemycket, när det kommer till mig själv. dålig på att säga att jag älskar någon, och visar det nog ínte alltid så tydligt heller. i know.
och så kommer man till det här med att bli kär.. eller att någon ska bli kär i mig, gillar inte när folk vill ha mig och sånt. fast det är kul att dom vill ha en, men när man vet att man har dom och att dom gillar en blir jag döda!! uschi.

och jag har kommit på varför. tror jag. fast det kan jag inte skriva här, eller? haha.

RSS 2.0