hohoh

Vad är din mentala ålder?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[x] Tycker att politik är spännande
[/] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
Total: 3½

[ ] Går i skolan alla veckodagar
[x] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[x] Dricker kaffe minst en gång i veckan
Total: 5

[ ] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[ ] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde
[/] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
Total: 3½

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[X] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[X] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
Total: 5

[x] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
Total: 3

Summa: 20


tack :)

igår fick jag veta att en av mina bästa kompisar (eller hur man säger) har försökt snacka skit om mig med en annan av mina bästa kompisar :o


det är ju bra att veta vart man har dom :)


eeeeehhhhhhhh

maskerad i lördags :)

hos julia i härryda x) det var värt att åka dit men väääldigt långt! tur att jag byte om här hemma, för hade inte velat gå som en masochist i hela stan och blä. jag tror alla blev väldigt på kanelen och allt var helt knäppt, men kul ändooo. orkar inte berätta om hela festen och allt, så jag skiter i det :)

igår

var jag på ifk matchen!! <3 åh, vad härligt det var! vilken känlsa :D ah! blev pisseblöt och betala 200 spänn men värt det! :)
senare kom rebecka till mig, mihih. vi satt vid datorn och snacka lite, send rog vi till petra där anzenius var. woho. sen kom agnes och frida och blahh. vi letade ställen som man kunde komma in på, till slut kom vi till mcdonalds i nordstan som var det enda stället som hade öppet typ. sen sov rebecka hos mig och mer berättar jag inte ;)

idag

har vi sett på våra bästa år och hon lämna mig för en halvtimma sen typ :(

säg till om ni vill leka?

tänkte skriva idag också :)

hej och hå!

idag var jag i skolan klockan tio, hade matteprov som gick sämst! jag måste ju vara dum i huvudet? sen hade jag engelska där vi skulle spela upp en pjäs, jag fick vara en vägg. egentligen skulle jag varit en av dom som sa mest men så bytte jag till väggen sådär lite lurigt 8) woho! slutade och gick till torget med jack. hängde lite där, och så ser jag louise ^^ hej,kram,spelar,hejdå ;) typ så var det! sen efter att jag väntat i 45minuter på johanna så kommer hon. X)

vi åkte till stan och sprang runt, fram och tillbaka bland hm-kompassen och hm-nordstan. haha. när vi var klara satte vi oss vid öh, lilla bommen? eller något, bakom nordstan iallafall. en jättesnäll fyllegubbe kom fram och prata med oss :D haha. givmild ;) han ville ge oss pengar så att vi inte skulle snuska oss med andra för att få pengar som vi sen skulle betala till folk som vi var skyldiga pengar. omg. diss eller no-diss? XD

kom hem, åt. träffade rebecka och sebastian. träffade strax efter det jimmy. vi tog en promenad och sen såg vi på film, ice age och någon tvfilm :) sedan på hemvägen sa en kille "det är rätt varmt ute" och tittar lite bakåt på mig. jag bara öhm, joo på vissa ställen o-O sen tjöta vi jättemycket, i typ en timma.

och

nu

är jag hemma och vill se en film :)

idag :)

fick tillbaka psykologiförhöret och jag fick 48 poäng, på det förra fick jag 2 >< haha. men nu är jag grym igen! fick även en varning för min frånvaro, men han skulle inte dra in det :) yääss. plus att jag försov mig idag. spanska såklat. bläk.

sen så när jag kom till mitt hem, eller utanför, runt kvart i tre. så har jag inga nycklar, och ingen är hemma! :( så jag började nästan gråta för jag var kissis och törstig och ville bara sova! min ena bror skulle inte komma hem förräns 16.20 typ :( så jag började gå till busshållsplatsen för att åka till anzen, men så ringde richard, taaaaaajming =) så blev jag kvar. mahaha. köpte chips och njöt i solen :) som förövrigt är stark! :O skumt.

matteprov imon ;) yäähh. för det gick ju SÅ bra på den "enkla" delen. ehm.

nu ska jag skriva klart romeo å julia som skulle varit inlämnad för två veckor sen typ. minst.

pöss :)

bilder :)

från i fredags :D

67369-1667369-1567369-1467369-13



och här kommer från i lördags :)

67369-1267369-1167369-1067369-9

näs1

där var jag i fredags. åkte dit med rebecka, salla, carro +  sebastian å hans kompisar. väl på bussen såg jag mina och rebeckas gamla kompisar :P det var lite sådär halvt pinsamt, men men. vi kom sen till helen och där sjöng vi singstar och jag ägde på guitar hero, jag fick 96 procent (H) yeeaaah! :) sofie kom senare också med storamanda som man inte träffat på länge, och louisa :) det var kul. kvällen var helt enkelt bra :D

igår

så åkte jag hem till fridolf, hon avr skitseg på att duscha. tog typ två timmar så där satt jag och läste harry potter aslänge ^^ haha. sen så ringde soffan å fråga om vi ville komma till henne, självklart ville vi det! så drog vi med oss agnes också :) dom kände visst varandra sen förut, alltså både a och f. hihi. där var det massa trevligt folk och kvällen blev sjukt kul där med. spela spel å dans :) wohoo!

idag

så blir det nog plugg :(

c ya.

hej och hå :)

veckan har verkligen gått snabbt! jag hinner inte med, hinner inte tänka. speciellt inte sova. orkar ingenting, men vill göra allt. som mamma sa om fest idag, amanda ska du verkligen gå? jag vet hur trött du är. .. Jo.

lite tyckatyckamigmig idag.

lyssnar nu på dom där groove coverage, å tänker tillbaka :) det var bra.

tänkte att jag skulle städa lite, men så såg jag att det fanns tacoköttfärs i kylen från igår :) namnam. och så var jag ju tvungen att kolla alla sidor man alltid måste kolla varje dag typ :) aja!



...................................................................................... så bra.

men jag älskar min mamma, har jag kommit på. men, finns alltid men.. men ja, trotts allt så älskar jag mami även om jag inte visar det, you know me.

har tråkigt ville skriva något som är tråkigare än mig :D
BYE

RSS 2.0