alltså

jag blir så förvirrad.  jag fattar ingenting :( jag vill att någon bara kommer till mig och säger gör så och så, då blir allt bäst! :) ------ hallå, vart är du? damp.

ska nog hoppa av skolan. ska gå om tvåan på något ställe jag inte vet än. ska iofs jobba så länge. har tänkt på detta hela året nu, för jag har inte fattat det innan. helt sjukt men jag har IG i 6 ämnen. kanske kan jag få G i ngt av dom ämnena, men sen då :o åhh.

vad ska jag göra?


jag är så arg på mig själv! att jag inte fattade förut hgskhgskhgs. :(

Sjuk.

imon ska jag till skolan. för första gången på en vecka, känns typ som att börja skolan igen :) hihi. men iaf, skulle nog inte gått om jag inte skull ha matteprov. egentligen vill jag verkligen hoppa av men, åh nej.

idag har jag varit hemma hela dagen och gjort ingenting. fast nu har jag nyss varit i min trappuppgång och varit med frida och sofie=FAS. mina babes :) ska träffa dom imon igen och vi ska ha mys hemma hos mig antagligen, och dricka :D med nåra andra från klassen, men får se hur det blir.



PLUGGTIME

FAS

ni är mina älsklingar!



lättpåverkad

förra helgen var lite bättre än denna. var på fest i fredags och massa grevegårdare, frölundabarn och killar som min pappa tränar >< men måste berätta att det blev bråk för att en kille som tagit kokain inte ville gå :o så slog han en 90 och han var 85 ? och han var en meter längre typ! blir så sur! åh.
men det var iaf kul ändå. hoho. lördagen var inte så jättekul, var hemma hos sofie med nåra. plus att var inte så partysugen när min bästis var emo<3

och igår beställde vi resa! :) ayia napa. och till helgen ska jag antagligen beställa arvika, yees!

idag orkade jag inte gå till skolan. jag vill hoppa av. men skulle aldrig våga det :P aja.





PÖSS

min å mammas hemlis.

åhh, mamma. du är faktiskt bäst, och .. vet inte vad jag ska säga. men förlåt<3



--




fyfan för alla äckel som finns!

me like

alla borde läsa anders rydells krönika i vr :) han är så brabrabra!

jag har tråkigt

fyyy. idag hade jag egentligen tänkt att träna med johanna, dans-aerobic. fast kommer kanske inte bli så för måste skriva ett geografi arbete tills imon >< och så måste jag plugga till mitt matteprov på fredag, för jag tänker inte få IG! & sen måste jag skriva mitt körkortsteoriarbete för jag tänker inte få IG där heller. haha. och om jag ska träna så kommer jag bli stressad, även om det går mycket bättre att skriva arbeten när jag är stressad men ja :P

och johanna! du ska nog jobba i helgen, en dag med mig och en dag med frida :D WOHO! tror det iallfall.

förresten så har mitt jullov varit underbart & helt jättesuperdupermega bra.








MIAOW.


RSS 2.0