Fett najs.

Imon har jag föredrag. Började på det igår, blev också klar igår :) Eller tja, ska finslipa lite på det senare ;) Ska även ha läst ut en engelsk bok tills imon. Jag valde en med liten text och 370 sidor. Men framsidan var fin :D bara det att det tog mig en timma att läsa 30 sidor igår. Så nu har jag bara 340 sidor kvar, YAY! Men dock är jag ju smart nog för att googla upp lite recensioner ;) (måste nämligen fatta lite eftersom jag ska skriva en sammanfattning imon) Efter jag gjort det ska jag ha engelska nationella. Sägs dock vara lääääääätt.

I helgen ska jag träffa Sam-am-am-amantha! :) Hon har lila rosa hår :D haha! (L)GÖLLE!

Justja, måste berätta om min incident i matsalen idag! Jag skulle springa till samantha för att hon hade tagit min kondom så råkade jag snubbla på en kille som la fällben för mig så där gled jag med mitt glas i ena handen och tallriken i andra! hahahahahahaha. APRIL APRIL! X'D Hoppas någon gick på det :D:D:D:D

Nejmen det var såhär att det var hamburgare i skolan, så jag tog två bröd och la till mig två hamburgare. Orkar inte hålla i både en gympapåse, en bricka och en tallrik så jag när jag skulle ta ketchup så ställde jag min tallrik under den där det kommer ut ketchup (ni fattar va? en sån mcdonaldsgrej, typ alla skolor har också sådan iofs ;D) så kommer ketchupen fint och lydigt ner på ena hamburgaren som ligger på den vänstra sidan på tallriken .. Sedan är jag så smart så jag tänker (eller så tänkte jag inte alls) att om jag då trycker på den högra pumpen (som är typ 20 cm ifrån den vänstra pumpen, medans mina hamburgare är typ 1 cm) så kommer det nog på hamburgaren på högra sidan på min tallrik.. Hahaha. Ack så fel man kan ha! Råkade komma på min bricka precis så att mitt glas förblev glasigt, glassigt, mhihiih.. Samanthas kompis måste trott jag var dum i huvudet eller något ^^ haha. Det var roligt iaf. Minns att jag tänkte "men shit, varför kommer det ingen ketchup på min högra hamburgare :') haha.

GLÖM INTE GRAYS ANATOMY IDAG 21.00!

ciao babes.

RSS 2.0