Joo, i agree.

Nyss satt jag och tänkte att jag skulle skriva blogg kanske ? JA! Vilken bra ide tyckte jag och när jag loggade in här såg jag kommentaren från Johanna ;)<3 och tänkte att det måste vara ödet.


Det är ju inte precis så att jag inte har haft tid att blogga, men det kändes så meningslöst. Eller vad får jag ut igenom att blogga? Nada. Men nu kände jag att min tid var inne igen, het het het.
Så, vad har hänt i mit liv? ;o
- EEEEEEEHh. Nästa fråga. V
Vad har jag planerat i fraaaaamtiden ?
- EH ?
Näää skojsa bara. Imon blir det Rebcka hemma hos Mathie och lördag Carolin och söndag, städa kanske. Mamma har köpt en dammsugare som suger som fan. men vad vet jag, jag är för lat för sådant.


Idag skulle jag ha haft fyra lektionaz så jag gick till samhällen sedan skulle jag ha haft engelska men nejnej.. hade då 2½ h rast så drog mig hemmåt. Ringde både Johanna och Carolin och tjöta lite med dessa. Sedan ringde Frida och sa att idrotten och naturen också var inställd. Blev dock inte särskilt överlycklig. Eller jo, för naturen men inte för idrotten :(
- Vad ska jag göra hemma nu när ingen annan är hemma? Så det fick bli 'Våra bästa år' :D och sedan 'Tre Kronor'. Rebcka ringde mig kort efter det och sa att vi skulle köpa - av Oskar(<---stavning) så jag rymde hemifrån och tog tag i det. Kom hem, gjorde hamburgare med bror min och sedan mötta jag Rebecka igen för Johanna tyckte inte om att ringa mig :O<3 Mötte Oskar och gick till Erik där Martin var. Gick till burger king och där sprutade Oskar mig i ögat :( Aj min oga, eller hur var det :D



Guten nacht <--skillad på tyska! ;)

RSS 2.0