hej

Nu ska jag på bio med frida och kicki! 
SF here I come!

ciao!

Äntligen in till värmen

Har varit ute med Rebecka and 'Das Gang' idag. Var inne hos Jonte en stund, sedan ut. Oboy vilket väder liksom. Nästan så att man ångrade sig att man inte hade tagit på sig dom där långisarna >_< ih. Drog hem till Rebecka efter ett långt tag och såg på BATMAN :D Hahaha, älskar Jim asså ;) Han är alltid så bäst i alla filmer! :D
Kom hem, gjorde varm choklad och satte på mig myskläderna, ah härligt. Brorsan kom också hem alldeles nyss och gjorde någon god dricka som han bjöd mig på. Typ, kallah (eller något, chokladsmak iaf) med smirnoff och mjölk. Låter knepigt, men gott var det!

Nu orkar jag inte skriva något mer för stunden, but I'll be back

Goder morgon

Vakna nyss och är jättetrött. Har haft en såndär cpdröm igen. Drömde först om Johanna och Oliwer :S Sen var det Sarah som bodde med Johanna och dom skulle resa iväg. Jag frågade Carro om Sarah verkligen trivdes hemma hos Johanna. Sen var det jag, Johanna, Samantha, Gasse, Rebecka, Erik, Oliwer och pappan i sjunde himlen som festade :S:S Drack typ öl och Rebecka tände en cigg och Gasse blev helt ifrån sig. Typ sprang runt i ett hus som vi hade. Det var en jättesöt hund där också, samma hund som den från Edward Scissor Hands, den vita you knooow.

Frukostdags! Bye.

Halluuu!

Nu har jag datakunskap, sitter och spelar panicball. Hahaha, alla på min rad sitter och spelar det. Det ser kul ut om man ställer sig på andra sidan. Muahaha, jag äger alla totalt! Level 38, YEAH! I helgen ska jag träffa Jimmy hade jag lovat, Carro har jag också lovat. fast muppjimmy har jag ju inte hört av på länge. Mjae, en vecka typ. Egentligen ska jag sitta och skriva ett arbete på fem sidor, men palla.
BUUHEY.

ÅÅh, värsta ångest typ

Hej! Har varit inne och checkat igenom massa söta sidor med kläder och grejs. Kommer på så mycket jag vill ha; Grå stuprör, halsband, fodrade vinterskor, sjalar, söta höstklänningar, ny mobil, mössa, handskar, stor väska. Kom sedan på grejer jag vill göra; Typ göra om mitt rum, skaffa jobb, börja äta nyttigt och börja träna såklart! Jag vill ha ett servitris jobb eller liknande. Så om ni vet ngt, säg till! :D

Vad ska jag berätta om lördagen då? Mys typ. Åt pizza med Johanna, sedan hem, sedan ut och träffa Niclas med tösen, hem, dra till Jossan, dra ut, dra till Björnbom, dra ut, dra till frölunda torg där folket inte kunde bestämma sig. Blev kvar med några människor som var konstiga, haha. Söndagen; Vaknar hos Jossan, ser film, fixar mig, Stella kommer och jag får reda på att hon bytt gymnasie till Polhem >_< (själv går jag frölunda :P), sedan hem och nu plugg.

Puss å hej!

MORS

Hade en knasig dröm idag. Rebecka, Johanna, Samantha, Sader + två av Saders kompisar som var skitsnygga och modeller var med ;) Det var snö ute och vi letade cigaretter i snön :S Sedan försvann Samantha vi kom till ett dagis, nu är det typ vår i min dröm. Johanna kom inte upp för steketet in till dagiset så hon försvann också. Rebecka och Sader, och en Carro som kom plötsligt, gick iväg.
Sedan tog den slut.

Nu ska jag till torget med Felix :D

Puss.


MYS MED CARROT

Idag har jag varit i skolan och lite senare myst med Carro. Jag har saknat dig bruden :D
Kom typ till henne, väntade medans hon åt pyttelite och sedan drog vi till ICA och köpte marabou och kakor, fingers eller vad dom kallas. Drog och hälsade på Pelle en stund, sedan var det idol. Haha, sån nörd jag är. Efter det blev det HK-arbete och lite dator. Krull+Simensen+Aliens(som carros mamma sa) hälsade på oss också. Utanför alltså, vi kommunicerade genom fönstret. När dom gått höll jag på att somna flera gånger i Carros säng, det var mysigt! :D

Händer imorgon?

NAJJTIIEY - dröm sött.

GAAH

Måste bara påminna om att Medium börjar nu! :D
Lite mys i soffan med äpplepaj<3 YUMMS

Musiik!

Så nu har jag rensat bort massa musik, 600 låtar. Plus att jag har ännu mer som ska bort ^^ Haha. Jag ska ju byta dator så jag måste skicka över lite till min brors nya hårddisk så att han sen kan skicka över musik till min nya hårddisk som är i en annan dator än den fula jag har nu ^^ Haha. Uschanemejj.

Vad har jag gjort idag? INGENTING. Underbart <3 mamma säger att jag ser alldeles för trött ut så igår på kvällen fick jag inte gå ut. Haha, hon skämms för mig ;) nejmen. Joo, idag var en skön dag faktiskt. Började nio, hade enlektion, bamba, 20 min engelska lektion sen ciao ciao!

JAG SAKNAR MIN CARRO SOM JAG SKA VARA MED IMON <3

Saknar Felix också. Men jag vet inte.
Känns som om jag har gjort något.

Jag är inte perfekt

men flickor snälla? Jag vill inte hålla på och skriva om er två men jag typ måste. Känns helt konstigt i mig (tolka inte fel) när jag läser om vad ni skriver om varandra. Jag bryr mig inte om vem som börja, men red ut saken eller låt det vara. Lite väl onödigt att hålla på och se vem som skriver mest elakt om vem? Vem som kan mest svordomar? Eller vill ni helt enkelt ha en omröstning och se vem som är den största fjollan, fjortisen, horan (kalla varandra vad ni vill)?

oh I wonder

Vad händer med allt människor?

Kan börja med att uppdatera er om min dag igår och min dag idag. Igår skulle jag pluggat matteprov (som för den delen gick totalt åt skogen), det blev igår så att jag snacka med bror min och sedan kollade på supermaaan dam da dam! Majgaaad vad het han är! Filmen var typ slut tolv så jag orkade inte plugga då. Men innan all film gick igång så hade jag och pappa varit på torget, köpte ett par typ stuprörsjeans, diesel, mörka. Ville egentligen ha ett par ljusa men nej, det ville inte gudarna oohu. Fast funderar på ett par andra mörka jeans, morotsformade :/
Idag så trodde jag att jag började 8.10, råkar försova mig och vaknar typ halv åtta, skyndar mig som bare den (tar tjugo min till skolan) och mitt hår var typ superlockigt och inget smink men det fick jag ordnat. Kommer till skolan typ fem över åtta YEAH ser dock ingen i min klass så jag väntar fem minuter. Kollar schemat och jahopp, började tydligen 8.45 >_< på den halvtimmen kunde jag ha tagit det lugnt och käkat och pluggat matte som jag fattar nada av. Men fick sitta alldeles mobbad i skolan och försöka förstå. Köpte sedan kakor med Frida och slutade typ en timma tidigare på engelskan + 40 minuter som jag har mellan engelskan och italienskan. Så wopps! Råka gå hem.

Heeelgen

Tjohoo :)
Denna helgen har varit som alla andra typ. I fredags var jag hos Nathalie med "the gang" eller vad man säger, haha! Trevligt. Igår, lördags, var jag med Jossan. Drog ut med massa f.d. påvelundisar och sluta med att vi drog hem till Alexander där det fanns gratis sprit. Fick ta hur mycket som helst och det var inte så bra för mig. Vi drog ut lämnade alla coooola och ville till Simensen tror jag. Halvvägs kom jag dock på att jag ville hem och sen kom Robin och ville köra hem oss men vi gick ändå. Kom slutligen hem och la mig i sängen<3 awh, mys. Min bror typ pratade med mig sa han idag men jag typ bara "UUUT, gåå! Jag skämms" typ. Fjortisfylla, jao.

Nu ska jag lägga in lite nya låtar på mp3 >_< men typ beslutsångest, ack ack.


Btw! Imon ska jag träffa min pappa och så ska vi shoppa o_O Utnyttja. Så han ska hämta mig efter skolan för han kan ju inte hämta mig när han slutat arbeta för då skulle hans bitch få reda på att han träffar mig och då blir *slap slap* Haha. Just det ja! Ringde dit igår.
Bitch; Hej det är bitch.
Jag; Hej är pappa där.......?
Bitch;.....

Seriöst, inte ens något "Aa, vänta lite" eller liknande. Så mycket älskar vi varandra ;)
Jaja.
BYYE


Datakunskap

Hej hopp. Sitter här brevid Frida och Erik på datakunskapen. Ska göra massa uppgifter i word och sen om några veckor ska vi ha prov i det. Då får Johanna hjälpa mig att fuska lite <3:D
Idag fick jag reda på att jag fått MVG på mitt italienska prov :D typ första mvg:t eveeer. Nejmen, nästan..?

På datakunskapen gör man typ ingenting förutom musik, FFL just nu. Spelar ett askul spel också men jag kommer inte ihåg sidan men kan uppdatera den senare ;)

So long, puss.

Goddag :)

Min dag började med skola, hade samhäll i typ en halvtimma. Drog och mötte mamma och pappa, kändes konstigt eftersom dom inte setts på väldigt länge. Men ja, åkte dit vi skulle sen tillbaka till skolan och så missade jag såklart lunchen >_< Hade engelska lektion och såg klart på djungelboken :D haha! aldrig sett den på engelska, grymt bra! :D Efter den blev det dags för en tur till slottskogen där vi bara gick runt jag, Frida, Krister och Jonathan. Slog oss sedan ihop med några andra förvirrande klasskompisar. En lyckad dag helt enkelt :)

Hanna om du läser; don't worry ;) det kommer gå galant för dig imon! <3 


Pusspluttigullfjull


Let me fall

Alex Johnson är så söt. Eller hennes låtar är. IHK.
Kom nyss hem från skolan och ja, dagen har väl varit som vanligt typ. Gympalektionen var grymt kul iofs :D Inte alltid jag tycker så. Spelade volleyboll :D YEAHAA. Lite senare ska jag träffa beckson :) Inte träffat på länge.
Vad händer i helgen då? Bestämt att jag kanske ska parta med Jossan iaf. Sen ville en mupp ha med mig till tjörn. gosh. Aja, vi får se :)
Ska äta och kanske städa lite nu.

Arrivederci ;)

Öhm, tack.

Nu har en person gjort så att min morsa är svinsur på mig. TACK!


hora.

Tjohoo

Hej. Kanske ska börja skriva lite igen. Men jag känner mig så trött och utbränd, deprimerad om inte annat. Fast om man säger att man är deprimerad så delas man in i ett fack bland destruktiva unga tonåringar som "skär sig och lyssnar på Kent". Det brukar låta så iaf. Usch och fy! Jag vill inte ha en deprimerad blogg. Men allt och alla tar kål på mig. Delvis mitt fel, delvis deras.
Skolan, jag orkar inte. Kan inte koncentrera mig pga trötthet och tvångstankar - drives me crazy. Mamma vill ha med mig till UM eller något och kolla upp det men no way liksom. Jag klarar mig :)
Pappa har jag inte talat med sen efter jag och Johanna kom hem från Filipstad tror jag. Men ska tydligen träffa honom på torsdag. I vilket sammanhang varken vill eller får ni veta. Så jävla pinsamt.

Egentligen borde jag inte ha dåligt samvete eller ens tänka tanken på att be om ursäkt. För jag var så arg, är så arg fortfarande.


RSS 2.0