måste

skriva det här också. HA TRÅKIGT!

alltså, snällaaa. kan någon ha ett tråkigt lov med mig? jag tjatar och är jättejobbig.
sån är jag :( ååhhhhh!





ska sluta besvära mina vänner nu :( haha. dom få som läser 8-]

pussssssssssss.

fast egentligen inte för jag tycker inte om eller jo, det gör jag. men jag försöker inte tycka om någon nu för jag har damppppp. så, gå och gör ingenting. :)

hehe

just det, glömde säga att jag jobbar 7.50-15.10 imon också!

SÄMST.

fast det är ju en röd dag (A)

MEN DETTA SUGER!


fast jag suger inte så jag kan passa på att berätta att i påsk för 12 år sen, alltså jag var fem år. så var det påsk, hehe. den firade min familj och jag på vårat land. det var lite kallt ute och på landet fanns det en skog och i den skogen fanns det en branndamm. eller vad det heter. mamma sa att man inte kunde simma i den utan man bara sjönk så jag var jätterädd.
iaf, det var is på den och min storebror kastade ut en sten så sa han "amanda, hämta den" jag bara "nej:( jag får inte" haha. så kastade han en större sten och bara "se! isen håller" jag bara "jag vill inte, jag kommer dö woah" så sa han "men vi kan gå ut tillsammans. så började jag gråta och sprang och berättde för mamma vad som hade hänt. den påsken fick min bror inga påskägg så han rymde X) han var 8 år. så alla letade efter honom och på kvällen hittade vi honom och mamma tyckte så synd om honom så han fick påskägg ändå. haha. han hade nog fått det om han inte hade rymt men iaf!

haha. den var väl gullig!


PUSS

depppppppppp

nu är jag deppig :( måste berätta.
denna veckan ska jag jobba:
tisdag
onsdag
torsdag
lördag

jag ska jobba nästa vecka:
måndag
kanske tisdag, dom vill det.
onsdag
torsdag
fredag
lördag
söndag

alltså. världens sämsta dagar!! när ska jag festa?


fitt :(

skoj !

idag orkade jag verkligen inte gå till skolan. egentligen skulle jag gått upp klockan 7 och pluggat på matteprovet som jag skulle haft idag men somnade om. det var nog värt att inte gå till skolan idag faktiskt. haha.

helgen har varit rolig! i fredags var det fest hos pascal wiho! dansade typ hela tiden, askul! blev lite mycket dricka så jag både spydde och däcka haha. jag somnade i en stol och vaknade upp i en säng. sova typ två timmar sen jobba! det gick ju inte sådär jättebra! sov på jakobs pung mellan hans ben, helt knasigt men han njöt :)

på lördagen firade jag sen frida på kvällen :) mys hos henne en stund med kul folk och sen sticky. haha. också kul! sen så mådde 4 av mina kompisar dåligt så dom drog hem. sen försvann amanda med sin pojkvän och hans kompisar och linda försvann också med en. haha. så jag, frida och joel drog ut och träffa erik och bellis. sen drog vi till chess men vi blev kvar där ute för där var ännu fler man kände :)
sen orkade jag inte vara kvar där längre så jag och robban gick mot centralen och så mötte jag johan, izza och milla ^^ sen drog vi på någon efterfest hos två skumma killar. gott med kebab! :D

söndagen såg vi på green street hooligans, asbra! fast hemsk :(

nu är det tisdag och jag ska ta bussen som går om 50 minuter. ska jobba ><

PUSSPUSS

67369-35


67369-37


67369-36

67369-34

tisdag

igår var det tisdag. då jobbade jag tills kvart över åtta. efteråt så var jag med jois. satt och pratade och sånt :) skojigt! haha.

idag är det onsdag och jag har jobbat idag med. och förut hade jag prov som jag inte ens läst någonting om. hurraaay. men svarade på alla frågor ändå haha! undra hur många som var rätt ><.

jag har egentligen inget roligt att berätta men imon är det torsdag vilket betyder att det är fredag dagen efter :) HELG! <3 hoppas denna kommer bli lyckad som alla andra :D åhh.



nä, nu måste jag sova så att det blir torsdag snart!






PUSS

en helt till

I fredags. så var vi ute, först kom Amanda till mig så började vi småkröka lite. sen åkte vi till hennes pojkvän. Lite senare kom frida så då blev det utgång :) det var skoj! kommer inte ihåg så mycket men träffade en kille tror jag och han fick mitt nummer så alldeles nyss fick jag ett sms "hej snygging. vi sågs på chez i fredags. Kommer du ihåg?" eh nej. eller jo, men :o hallå eller? ajaaa, jag är rätt bra på att ignorera folk så det kommer nog funka nu med :) helt störd men rolig kväll!

lördagen var heeelt deppig. först jobbade jag mellan typ 15.30 till 17.30 för att frida skulle på kalas. helt meningslös tid. sen åkte jag in till stan och satte mig på donken med johan och jakob å resten. haha. vi försökte komma på en plan men det gick inte så bra. så där var vi, fast i nordstan på en lördag. men sen blev det fest :D yäääy. fast då var det bara jag, johan och jakob kvar. haha. så det var en trevlig kväll. lite halvt mobbad fest men det var två stycken som var roliga där :)

söndagen. vaknade. jobbade. duschade. åkte till frida. latade oss. egentligen skulle vi dratt ut men så blev det inte. frida orkade inte. jag orkade inte heller. haha.

påväg hem till petra

A: frida.. vill du dra ut?
F: .. nej.. vill du det?
A: NEJ!

det var lycka :)

så det blev film och massa mys hos petra, såg på save the last dance. söt!

ska sova i en timma nu.


PUSS

usch

idag är det en hata.alla-dag.

depppppppppppp.









ska duscha nu.

Dagarna som gått

Tänkte uppdatera er lite :D

i tisdags jobbade jag hela kvällen, kom hem elva. så det var ingen kul dag. men onsdag var mysig. då åkte jag och frida in till stan för att möta johan och anna. anna var jättehungrig och ville till donken så dit gick vi :D jag blev sugen på såndär mcflurry med chokladsås och johan var tvungen att härma. sen gick frida hem :( hon skulle säkert plugga till provet nästa dag. ehe.
då gick vi och kollade skor och jag köpte ett par :D wihi! jättesöta tyckte jag. sen fikade vi på vanilj såklart. testade hasselnötslatte och den var asgod! namnam! :) sen lämnde anna oss för att vara med johanna,hanna och julia :( haha. just det, jag köpte en cocosboll också, tjockis. sen såg vi hjälp jag är en fisk. "fortsätt simma fortsätt simma" fast det är ju ur hitta nemo men iaf.

idag har jag varit i skolan och skulle ha pluggat med tanke på alla sidor jag har tills imon. men jag tänker inte alltid så jag åkte in till stan och mötte jakob och johan. vi köpte blommor för jakobs pappa fyller år idag GRATTIS MATS! :) sen kom viktoria och så spelade vi basket sen. jag var jättebra! woho! ehe. men NU ska jag iallafall plugga så att jag för godkänt på provet. :)

just det, i onsdags välte jag ner en äggkopp eller kopp av något slag inne på åhlens i nordstan. jag hatar den affären mer än allt annat. den ger otur.


PUSS


tolv

nu är klockan snart tolv. då kommer spökerna :o ojoj. nu känns det som om det står någon bakom mig bara för det. men iaf. jag har bara lite tråkigt. hoho.

depp. ska nog ta balkongen nu.



kizz

gomorron :)

tänkte jag kunde ta och berätta om min helg hoho. I fredags var jag, johan, kal, jakob, göthe å en norrlänning hemma hos mig men sen tog vi bussen till sofie. Där var det krök och alla var helt cepiga, en spydde, en grät och en gjorde sönder massa saker. och hur många var vi liksom? haha. mycket kan hända när man är få ändå. sen åkte vi in till stan och påvägen hem träffade vi martin och sanny. i dont really remember. Bra kväll tycker jag ändå J

i lördags vaknade jag upp hos sofie :) fast hos hennes pappa. haha. alltså hemma hos pappan. (euw). sen vid halv fem var jag hemma hos julia som fyllde 18, där förkrökade vi och sedan vidare till frölunda bowling wiie :D det var skitskoj! god mat och man fick dricka hur mycket man ville. haha eller jag gjorde det iaf (A) cider efter cider. sen var det karaoke och jag var näst först upp. hahaha. pinsam. jag hoppade runt som en galning på den lilla scenen å sjöng som aldrig förr :) hihi. sedan skulle alla ut och jag fick låna julias pass haha. men sen fick sofie damp på mig och skulle jag inte träffat henne hade det blivit "du gör alltid så när du är full" palla! sen vid järntorget där även emil var med, så träffade vi johan, göthe, victor å alla :P jag fattade inte riktigt hur men men! :D skoj iaf! sedan var det en kort efterfest at my place. sen skicka jag ut dom, eller okej. jag följde dom till busshållplatsen och sen sov jag gotti:D

i söndags vakna jag av att frida ringde och väckte mig. skulle ju jobba, ooops! sen efter det stack jag ut med frida till chez :D wiie. mysigt :)


nu är det måndag och idag ska jag nog bara ta det lugnt. Det behöver jag, kan man verkligen säga.


PUSS


67369-33


RSS 2.0