ung, vild och vacker

halli hallå! :)

fick ett ryck och tänkte att jag kunde skriva ett inlägg i min älskade blogg. det har ju hänt en del sen sist jag uppdaterade om man säger så, haha. omg.
skolan började ju igår, allt gick fint. efter skolan åkte jag in till stan och gick runt med johanna i solen. mums! vi kom fram till att vi kunde dra till alve där johanna hade glömt sin mössa och sofie sin halsduk en gång i tiden pga att sofie blev nersprutad av pepparspray en kväll.
åter till igår, jag och johanna ringer till olika kompisar för att få reda på vart exakt hans bodde och hur man kom in där och vi hittar. så när vi går utanför hans lägenhet så ser vi att det är kod in till svalen  och tänker fan, men när vi kollar igen så står alve där med en mysko människa och dom försvinner, likaså johanna och jag. sen går myskoman ut och vi smiter in och ringer på - ingen öppnar. ringer på igen - då öppnar han och låser dörren snabbt som fan, kutar ner för trapporna in i svalen ut på andra sidan, över vägen! sen är vi med honom och försöker övertala honom att släppa in oss men han vägrar!! tänk, en och en halv timme åt helvete. fuckkkkkkk.

idag kom vi tillbaka, och vi fick komma in! woho. men inte fanns det varken mössa eller halsduk.. sorgligt.. det var bara att försöka hålla in tårarna och trösta oss med en fika med underbara människor!


love amandaa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0